Korkeasta laadusta rakentuva yhteistyö: Sievi Element ja Olas Group

Sievi Element ja Olas Group ovat luoneet vahvan kumppanuuden, joka perustuu korkealaatuisten puuelementtien toimittamiseen ja luottamukseen. Yhteistyö alkoi muutama vuosi sitten yhdestä projektista ja on sittemmin kasvanut merkittäväksi osaksi molempien yritysten toimintaa. Kirkkonummen Metsätähti -projekti on tuorein esimerkki tästä menestyksekkäästä yhteistyöstä, jossa molemmat yritykset ovat osoittaneet sitoutumisensa laatuun ja tehokkuuteen.

Olas Groupin kasvu ja arvot

Vuonna 2017 perustettu Olas Group on kasvanut nopeasti yhdeksi pääkaupunkiseudun johtavista rakennusyrityksistä. Yrityksen liikevaihto oli 17 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja sen odotetaan ylittävän 20 miljoonaa euroa vuonna 2024. Olas Groupin menestys perustuu vahvoihin arvoihin: rehellisyyteen, luottamukseen ja laatuun. Nämä arvot ohjaavat yrityksen toimintaa ja asiakassuhteita, varmistaen tyytyväiset asiakkaat ja jatkuvan kasvun. Sievi Element on osoittautunut luotettavaksi kumppaniksi toimittamalla korkealaatuisia elementtejä Olas Groupin rakennushankkeisiin. Yhteistyön perusta on Sievi Elementin kyky täyttää Olasin tiukat laatukriteerit vuodesta toiseen, mikä on mahdollistanut pitkäaikaisen ja menestyksekkään yhteistyön.

Yhdessä haasteiden yli

Kirkkonummen Metsätähti -projekti, jossa Sievi Element toimitti tarvittavat elementit, on esimerkki siitä, kuinka hyvin yhteistyö toimii käytännössä. Projektin aikana molemmat yritykset työskentelivät tiiviisti yhdessä, varmistaen, että rakennukset saatiin säältä suojaan ennen talvea. Tämä vaati joustavuutta ja sitkeyttä, mutta lopputulos oli erittäin onnistunut. Yhteistyön menestys perustuu myös säännöllisiin tapaamisiin ja strategiseen suunnitteluun, joiden avulla prosesseja on jatkuvasti kehitetty. Tämä pitkäjänteinen työ on mahdollistanut sujuvan yhteistyön ja erinomaiset lopputulokset.

Onnistumisen pitkäjänteinen perusta ja tulevaisuuden näkymät

Anna Junttila Costa, Olas Groupin tuotantojohtaja, kehuu Sievi Elementiä erittäin suositeltavana kumppanina, korostaen kykyä kuunnella asiakasta ja täyttää odotukset. Sievi Elementin ja Olas Groupin yhteistyö on esimerkki siitä, kuinka pitkäaikainen luottamus ja yhteiset arvot voivat johtaa poikkeuksellisiin tuloksiin rakennusalalla. Tämä kumppanuus jatkaa kasvuaan, ja molemmat yritykset odottavat innolla tulevia projekteja yhdessä, varmistaen, että laatu ja asiakastyytyväisyys säilyvät ensisijaisina tavoitteina.

Lue Olas Groupin referenssi kokonaisuudessaan täältä!

Kiinnostaako kumppanuus Sievi Elementin kanssa? Ota yhteyttä!

Kaikki kirjoitukset löydät blogin pääsivulta!